Bouw Buitendams

Volg de bouw van nummers 125A en 125B

Verhuisdag

Vandaag zijn we verhuisd van ons tijdelijk appartement naar onze nieuwe woning. De recreanten mannen van River Trotters hebben geholpen met verhuizen.

Extra dank aan Jos van Cab-Holland voor het gebruik van de bus om ons en onze zoon te verhuizen. Top mannen, heel erg bedankt.

Huis uit de steigers

De aannemer is bezig geweest om de steigers voor het huis te verwijderen. Ook zijn de steigers van de uitbouw verwijderd zodat het platte dak gemaakt kan worden.

Ook is de tegelzetter goed bezig, inmiddels is de badkamer bij ons en de wasmachine ruimte betegeld .

Hoogste punt.

Afgelopen zaterdag is het hoogste punt bereikt door het afsluiten van de dakpannen door nokvorsten. Het dak is klaar en binnenkort ook het metselwerk. De laatste rode stenen zitten in de gevels. Nog 2 vlakken zwarte stenen tussen de ramen voor en de boeiboorden en dan gaan de steigers weg.

Laatste funderingswerk

Vandaag is het betonijzer geplaatst voor de funderingen rond de kelder en voor de voorkant (dijkzijde) van het huis. Dit is het laaste funderingswerk. Morgen beginnen de metselaars met kalkzandsteen bij de terrassen, tevens worden de meterkast doorvoeren gemaakt en de aardkabel bevestigd. Dinsdag wordt in de funderingsbekisting het beton gestort.